Welke band zoekt u?
Seizoen
Breedte
Hoogte
Inch
Merk
Snelheid

Autobanden Amsterdam

Autobanden Amsterdam

Bent u op zoek naar zomerbanden, winterbanden of all seasons banden in (de buurt van) Amsterdam? Dan bent u bij Bandentrend aan het juiste adres! U kunt bij ons niet alleen terecht voor allerlei typen zomerbanden, maar ook voor vele soorten winterbanden en all seasons banden.

Zomerbanden Amsterdam

In de vestiging van Bandentrend in Amsterdam vindt u zomerbanden van bekende merken als Continental, Pirelli, Goodyear en Michelin. Daarnaast is het ook mogelijk uw zomerbanden online te bestellen via onze webshop. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid autobanden tweedehands aan te schaffen via onze collectie op Marktplaats. Wij bieden banden in alle prijsklassen, voor elk type rijder en voor elk type auto. Wij geven u natuurlijk ook graag advies over het type zomerband dat het best bij u past.

autobanden-amsterdam (1)

Winterbanden Amsterdam

In de winterperiode, wanneer de temperatuur daalt en onder de 7 graden komt, wordt het rubber van uw zomerbanden harder. Het is dan verstandig om uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden, om zodoende meer grip te krijgen op de weg en slijtage van de zomerbanden tegen te gaan. Naast veiligheid bieden de winterbanden van Bandentrend Amsterdam ook meer comfort tijdens het rijden. Onze banden helpen u de winter door, dat staat vast!

All seasons banden Amsterdam

All seasons banden combineren het best van winterbanden en zomerbanden. Ze zijn als het ware een compromis tussen banden die bedoeld zijn voor zomerse en banden die bedoeld zijn voor winterse omstandigheden. Het voordeel van all seasons banden is dat ze niet telkens verwisseld hoeven worden. Bij Bandentrend leveren wij allerlei soorten all seasons banden, ook weer afgestemd op het type rijder dat u bent en het type auto dat u rijdt. Vanzelfsprekend kunt u ook hier weer kiezen uit banden in verschillende prijsklassen. Alle prijzen van Bandentrend Amsterdam zijn inclusief montage. Wij zijn dus gegarandeerd de goedkoopste bandenleverancier van Nederland!

Bandenservice Amsterdam

Hebt u de banden gevonden die u zoekt? Bestel deze dan snel online of kom langs in onze vestiging in Amsterdam.
Wij zullen dan een afspraak met u maken wanneer de banden gemonteerd kunnen worden.

Afspraak maken voor uw banden? Neem contact met ons op!

autobandenvestiging amsterdamBandentrend is voor de regio Amsterdam nog opzoek naar een franchisenemer.

Bel: 058-2124181

Stel uw vraag per e-mail

Graag tot ziens!