Welke band zoekt u?
Seizoen
Breedte
Hoogte
Inch
Merk
Snelheid

Autobanden Leeuwarden

Autobanden Leeuwarden

Voor ieder seizoen bent u aan het juiste adres bij Bandentrend

Zijn uw banden aan vervanging of vernieuwing toe? Bij Bandentrend bent u altijd welkom. Zowel online als in onze vestiging in Leeuwarden verwelkomen wij u graag. Wij verkopen banden van verschillende bekende merken, maar hebben ook een collectie tweedehands autobanden op Marktplaats. Wij zullen u helpen de juiste banden te vinden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u een tevreden klant van Bandentrend zult zijn en zult blijven.

Rij met de juiste banden in de zomer

Het is belangrijk om in de maanden maart tot en met oktober met zomerbanden onder uw auto te rijden. In deze periode heeft u met een zomerband meer grip en een kortere remweg en dit is erg belangrijk voor uw veiligheid.

Bandentrend Leeuwarden heeft verschillende soorten en merken zomerbanden in het assortiment. U vindt hier ook de bekende merken als Silverstone, Goodyear en Michelin. Diezelfde banden vindt u ook in onze webshop. In de webshop kunt u de banden gemakkelijk en snel online bestellen. Kiezen welke zomerband het beste past bij uw situatie, hangt onder andere af van de type rijder die u bent, de type auto die u heeft en ook niet geheel onbelangrijk: uw budget. Wij geven u graag advies bij het maken van uw keuze.

Winterbanden bij Bandentrend

Het rubber van zomerbanden wordt harder wanneer de temperatuur daalt onder de 7 graden. In de winter is het daarom verstandig uw banden te verwisselen voor winterbanden. U heeft dan weer meer grip op de weg, u rijdt veiliger en tevens zullen de zomerbanden niet onnodig slijten. Banden van Bandentrend Leeuwarden bieden u daarnaast ook meer comfort tijdens het rijden in de winterperiode.

Niet langer meer wisselen tussen winter- en zomerbanden

Zie je het niet zitten om ieder half jaar de banden van uw auto te verwisselen? Dan zijn de All seasons banden misschien meer wat voor u. Deze banden bevatten alle voordelen van de winterbanden en alle voordelen van de zomerbanden. Hierdoor kunt u tijdens alle weersomstandigheden veilig de weg op en dat is precies wat wij van Bandentrend Leeuwarden enorm belangrijk vinden.

We hebben verschillende All seasons banden in ons assortiment, dus we hebben altijd de juiste banden voor u op voorraad. De keuze is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Bij Bandentrend staat u nooit voor verrassingen

De prijzen van Bandentrend Leeuwarden zijn inclusief. Dit betekent dat de montage in de webshop automatisch is toegevoegd. U staat dus niet voor onverwachte kosten bij ons. U weet altijd waar u aan toe bent en we zijn ook nog de goedkoopste bandenleverancier van Nederland! Wanneer u langs komt in onze vestiging zonder dat u vooraf de banden bij ons in de webshop heeft besteld, moet u er rekening mee houden dat de montagekosten nog bij de autobandenprijs worden opgeteld. Kom langs in onze vestiging in Leeuwarden of bestel uw banden in de webshop. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.

Al onze banden zijn uit voorraad leverbaar en worden uitsluitend op afspraak voor u gemonteerd! Let op!: Onze voorraad ligt in een centraal magazijn, waardoor wij rekening houden met 2 dagen levertijd.

De autobanden prijzen van Bandentrend zijn inclusief monteren en balanceren wanneer u uw banden online besteld, hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat wij gegarandeerd de goedkoopste zijn van Nederland!

Wanneer u langskomt in onze vestiging houdt u er dan rekening mee dat de montagekosten nog niet zijn inbegrepen bij de bandenprijs die u heeft gezien op het internet.

Afspraak maken voor uw banden? Neem contact met ons op!

autobanden leeuwardenBandentrend Leeuwarden
Bleeklaan 147 8921HB
Leeuwarden

Bel: 058-2124181

Stel uw vraag per e-mail

Graag tot ziens bij Bandentrend!