Welke band zoekt u?
Seizoen
Breedte
Hoogte
Inch
Merk
Snelheid

Winterbanden

Het belang van winterbanden

Wanneer de winter zijn entree doet en de temperaturen dalen heeft dat effect op uw autobanden. Het rubber van uw band wordt dan harder en is het tijd om de zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Het rubber van winterbanden hebben namelijk een speciale samenstelling, waardoor de band flexibel blijft in koude tijden. Tijdens het rollen van de band zorgen de speciale lamellen in het profiel ervoor dat het lichtelijk vervormt waardoor de sneeuw niet vast blijft plakken in het profiel.

Winterbanden hebben dus een aantal belangrijke voordelen:

  • U heeft hierdoor betere grip
  • Het is veel comfortabeler rijden
  • En het biedt u en uw medeweggebruikers optimale veiligheid
  • U spaart uw zomerbanden

Onze autobanden die u de wintermaanden doorhelpen

bekijk onze winterbandenBij ons vindt u de meest recente autobanden tegen de scherpste prijzen. Kom gerust eens langs bij ons in Leeuwarden voor een advies over welk soort banden voor uw auto het meest geschikt is. De keuze voor de juiste autobanden is belangrijk en is bepalend voor het rijcomfort.

Vertrouwde en bekende merken autobanden

michelin logoOnze autobanden zijn allen van zeer vertrouwde en bekende merken als Michelin, Nexen en Goodyear. Kwalitatief uitstekende banden. Ze zijn stiller en gaan langer mee dan goedkope(re) autobanden. U geniet niet alleen langer van het autorijden, maar het is ook veiliger! U vindt onze banden bij ons in Leeuwarden, maar ook online in onze webshop. Liever gebruikte autobanden? Duik dan in onze collectie op Marktplaats.

Extra bandenservice

U heeft uw nieuwe bandenset gevonden? Profiteer dan extra van onze service. We monteren en balanceren uw autobanden natuurlijk graag voor u. De prijs van de bandenset is ook nog inclusief verwijderingsbijdrage. Meer informatie? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons aan de Bleeklaan 147 in Leeuwarden.